Govor

Hvala lepa tudi vam.

Drugih vabljenih na sejo ni.

Torej, zaključili smo s predstavitvijo mnenj in stališč.

Prehajamo na razpravo in glasovanje o posameznih členih v okviru druge obravnave predloga zakona.

Odboru predlagam, da se razprava o členih predloga zakona združi v skladu s prvim odstavkom 128. člena Poslovnika Državnega zbora. Po opravljeni razpravi pa bi opravili glasovanje o vseh členih predloga zakona skupaj. Se s tem strinjate? (Da.) Ugotavljam, da ja.

Predlog zakona ima 2 člena.

V razpravo dajem torej člena predloga zakona. Želi kdo razpravljati? (Ne.) Ugotavljam, da ne. Torej, zaključujem razpravo in prehajamo na glasovanje. Imamo vsi kartice? Ja, v redu. Torej, v skladu s prej sprejeto odločitvijo prehajamo na glasovanje o vseh členih predloga zakona skupaj.

Glasujemo. Za je glasovalo 9 poslank in poslancev, nihče proti.

(Za je glasovalo 9.) (Proti nihče.)

Ugotavljam, da je zakon sprejet.

S tem zaključujem drugo obravnavo predloga zakona na matičnem delovnem telesu.

Ker k predlogu zakona na matičnem delovnem telesu niso bili sprejeti amandmaji, Odbor za izobraževanje, znanost in mladino Državnemu zboru predlaga, da Predlog zakona o spremembi Zakona o spremembah in dopolnitvah Zakona o šolski prehrani sprejme v predloženem besedilu.

Se strinjate, da bo poročevalka, predsednica na seji zbora? (Da.) Ja, hvala lepa za zaupanje.

Zaključujem 1. točko dnevnega reda.

Prehajamo na 2. TOČKO DNEVNEGA REDA - RAZNO. Želi kdo kaj razpravljati pod točko razno? (Ne.) Ugotavljam, da ne. Mislim, da smo zaključili.

Zaključujem to točko dnevnega reda in se vam zahvaljujem za prisotnost, za sodelovanje in vas vse lepo pozdravljam in želim še naprej lep dan!