Govor

Hvala lepa za uvodno obrazložitev.

In sedaj preden nadaljujemo z razpravo poslank in poslancev, vas obveščam, da magister Miroslav Gregorič nadomešča Bojana Süča.

In sedaj kolegice in kolegi odpiram razpravo. Želi kdo razpravljati? Ugotavljam, da ni potrebe po tem, da bi kolegica predstavila kakšna dodatna pojasnila.

S tem tudi zaključujem razpravo in odboru predlagam, da odločamo o naslednjem predlogu mnenja: Odbor za gospodarstvo podpira Predlog stališča Republike Slovenije do sporazuma o razlagi in uporabi pogodbe o energetski listini med Evropsko unijo, Evropsko skupnostjo za atomsko energijo in njunimi državami članicami EPA 1498-IX, EU U 1268, ki ga je predložila vlada in predlaga pristojnemu odboru za zadeve Evropske unije, da predlog stališča sprejme. Pričenjamo z glasovanjem.

Glasujemo. Bo šlo? / oglašanje iz dvorane/ Prekinjam. Smo mogoče malce prehitri, pa začnemo na novo.

Glasujemo. Ugotavljam, da je navzočih 11 poslank in poslancev, 11 jih je glasovalo za.

(Za je glasovalo 11.) (Proti nihče.)

Ugotavljam, da je mnenje sprejeto.

In sedaj predlagam, da odbor pristojnemu Odboru za zadeve Evropske unije poroča pisno. Se s tem tudi strinjate? Hvala lepa.

S tem zaključujem 1. točko dnevnega reda in 31. nujno sejo Odbora za gospodarstvo. Vsem želim lep preostanek dne, na svidenje. Hvala lepa.