Govor

Dobro. Hvala lepa. Mogoče bi tukaj samo pojasnila, da dopolnitev oziroma poziv na dopolnitev je bil podan za dopolnitev zahteve ne akta o odreditvi parlamentarne preiskave. Takoj ko dobimo, če danes dobimo pisni odgovor, bo ta odgovor seveda poslan pristojnim službam oziroma zakonodajnopravni službi, da bo podala mnenje o zakonitosti, ustavne skladnosti oziroma bo dala pravno mnenje glede vašega odgovora.

Zdaj pa dajem besedo še drugim, če želite. Ne. Torej, če ne želi nihče razpravljati, bom v skladu z dogovorom pripravila sklic 19. seje Državnega zbora in s tem zaključujem to točko.

Prehajamo na 3. TOČKO DNEVNEGA REDA, TO JE NA TERMINSKI PROGRAM DELA DRŽAVNEGA ZBORA ZA MAJ 2024. Novo gradivo ste prejeli včeraj. Odpiram razpravo, če kdo želi. Nihče. Če ne želi nihče, potem pa zaključujem razpravo in prehajamo na glasovanje. Na glasovanje dajem sklep: sprejme se terminski program dela Državnega zbora za maj 2024.

Glasujemo. Za so glasovale vse poslanske skupine.

Ugotavljam, da je terminski program sprejet.

In s tem zaključujem to točko.

4. TOČKA DNEVNEGA REDA JE OKVIRNI TERMINSKI PROGRAM DELA DRŽAVNEGA ZBORA ZA JUNIJ 2024. Želi kdo tu besedo? Tudi ne. Torej dajem na glasovanje sklep: sprejme se okvirni terminski program dela Državnega zbora za junij 2024.

Glasujemo. Za so glasovale vse poslanske skupine. Ugotavljam, da je okvirni terminski program sprejet.

In s tem zaključujem to točko.

In prehajamo še na 5. TOČKO DNEVNEGA REDA, TO JE NA TOČKO RAZNO. Želi kdo besedo tukaj? Izvolite, kolegica Godec.