Govor

Hvala lepa.

Zaključujem razpravo in predlagam, da preidemo na glasovanje.

Ker k predlogu stališča iz 1. točke dnevnega reda ni bil sprejet noben amandma, dajem na glasovanje naslednji predlog mnenja odbora: Odbor za infrastrukturo, okolje in prostor podpira Predlog stališča Republike Slovenije do Predloga direktive Evropskega parlamenta in Sveta o spremembi Direktive 2009/16/ES o pomorski inšpekciji države pristanišča, ki ga je predložila Vlada, in predlaga Odboru za zadeve Evropske unije, da predlog stališča sprejme.

Želi kdo obrazložiti svoj glas? (Ne.) Torej predlagamo o predlaganem mnenju.

Glasujemo. Ugotavljam, da je mnenje s 14 glasovi za in 0 proti sprejeto.

(Za je glasovalo 14.)(Proti nihče.)

Ugotavljam, da je mnenje sprejeto.

In drugič, ker k predlogu stališča iz 2. točke dnevnega reda ni bil sprejet noben amandma, dajem na glasovanje naslednji predlog mnenja odbora: Odbor za infrastrukturo, okolje in prostor podpira Predlog stališča Republike Slovenije do Predloga direktive Evropskega parlamenta in Sveta o spremembi Direktive 2009/21/ES o skladnosti z zahtevami države zastave, ki ga je predložila Vlada, in predlaga Odboru za zadeve Evropske unije, da predlog stališča sprejme.

Želi kdo obrazložiti glas? (Ne.) Torej lahko glasujemo o predlaganem mnenju.

Glasujemo. Ugotavljam, da je mnenje s 14 glasovi za in 0 proti sprejeto.

(Za je glasovalo 14.)(Proti nihče.)

Ugotavljam, da je mnenje sprejeto.

S tem zaključujem 1. in 2. točko dnevnega reda ter 10. sejo Odbora za infrastrukturo, okolje in prostor. Vsem se zahvaljujem za udeležbo in vas lepo pozdravljam.