Govor

Hvala lepa.

Odpiram razpravo, če želi kdo besedo? Nihče, torej ne bomo razpravljali.

Na glasovanje dajem sklep: Predlog zakona o spremembah in dopolnitvah Zakona o zavarovalništvu se obravnava po skrajšanem postopku.

Glasujemo. Za so glasovale vse poslanske skupine razen proti poslanska skupina SDS.

Kdo je za? (Vse poslanske skupine razen Poslanske skupine SDS). Je kdo proti? (SDS.)

Ugotavljam, da je sklep sprejet.

In s tem zaključujem to točko.

Pod točko RAZNO vas obveščam, da smo na delovnem sestanku z vodji poslanskih skupin se dogovorili, da bomo imeli sestanek s predsedniki delovnih teles glede vodenja postopkov, načina vodenja postopkov skladno s Poslovnikom in parlamentarno prakso in sicer povabili bomo vse predsednike vseh delovnih teles, je pomembno, da se o tem tudi pogovarjamo, da imamo način vodenja, ki je koherenten in seveda skladen s Poslovnikom in parlamentarno prakso, so se pojavile razne tudi pripombe, ampak se bomo o tem pogovorili, ker tudi sam delovni posvet je bil zelo dober. Jaz ga ocenjujem kot zelo dobrega, dobro sodelovanje, dobri, dobri sklepi. Tako da, jaz ocenjujem, da je delo Državnega zbora res zelo dobro. Ta sestanek s predsedniki delovnih teles bo 28. februarja ob 14. uri.

Zdaj pa, če še kdo želi kaj pod razno, mu dajem besedo? Aja, pa še to vas bom, vas obveščam, da bo v ponedeljek, ko se bo začela seja, pred začetkom seje bom imela krajšo poslanico zaradi obeležitve obletnice izbrisanih, kar je pa tudi že usklajeno z vodji poslanskih skupin, tako da to je to.

Zaključujem razpravo, zaključujem to točko in tudi 34. sejo Kolegija, vam želim lep dan in lep vikend!