Govor

mag. Dejan Židan

Dogovorjeno. S tem ugotavljam, da smo razpravo zaključili. In s tem dajem tudi predlog naslednjega sklepa na glasovanje: »Sprejme se čas za obravnavo posameznih točk dnevnega reda 11. seje zbora, ki se bo pričela s ponedeljkom 23. septembra 2019.«

Kdo je za? (Ugotavljam popolno soglasje.)

Sklep je sprejet. Hkrati pa vas samo obveščam, da danes pošljemo vabila vsem članicam in članov Ustavne komisije, ki je pripravila ustavne amandmaje, ki so bili sprejeti pred 30-leti, ki so omogočali na nek način tudi osamosvojitev Slovenije in prebrana bo ob pričetku seje v četrtek tudi spomenica na to temo. Vas kot vodje poslanskih skupin pa vabim, da se udeležite srečanja, ki bo pol ure pred tem – 8.30 v velikem salonu. Mi si seveda želimo, da se čim več tedanjih poslank in poslancev tedanje skupščine tega dogodka, ki je tudi eden od obeležitev, udeleži. Hvala vam. Torej v četrtek, 26.

Prehajamo na 2. TOČKO DNEVNEGA REDA – PREDLOG ZA OBRAVNAVO PREDLOGA ZAKONA PO SKRAJŠANEM POSTOPKU.

Predlog ste prejeli s sklicem seje kolegija in prehajamo na obravnavo predloga, da se po skrajšanem postopku obravnava Predlog zakona o dopolnitvi Zakona o delovnih razmerjih. Gospod… a želi kdo mogoče spregovoriti?

Izvolite, gospod Miha Kordiš.