Govor

Vsem prav lep pozdrav! Sklepčni smo in lahko začnemo 27. nujno sejo Odbora za notranje zadeve, javno upravo in lokalno samoupravo.

Obveščam vas, da s pooblastilom na seji sodeluje Monika Gregorčič, ki nadomešča mag. Dušana Verbiča. Imamo pa tokrat tri opravičila, in sicer, Franc Kramar, Nataša Sukič in Rudi Medved, ki so se za današnjo sejo opravičili.

Opozarjam, da danes obravnavamo točko dnevnega reda kot zainteresirano delovno telo, se pravi, karkoli bi sklenili, je treba nasloviti na matično delovno telo, to je Odbor za finance; naše odločitve pa so v smeri seznanitve.

Glede na to, da v poslovniškem roku nisem prejel predlogov za spremembo dnevnega reda, je ta določen, kot je bil predlagan s sklicem seje.

Prehajamo na 1. TOČKO DNEVNEGA REDA – PREDLOG REBALANSA PRORAČUNA REPUBLIKE SLOVENIJE ZA LETO 2020 ZA PODROČJE MINISTRSTVA ZA LETO 2020 ZA PODROČJE MINISTRSTVA ZA NOTRANJE ZADEVE TER MINISTRSTVA ZA JAVNO UPRAVO. Najprej vprašam, če želi k predlogu rebalansa podati dopolnitev predstavnik Ministrstva za finance? Želite? Prosim.