Govor

Hvala lepa.

Sedaj pa dajem besedo še vabljenim na sejo. Prosim, da se zaradi magnetograma predstavitve z imenom in priimkom, tudi predstavite in navedete inštitucijo, v imenu katere prihajate. Da pa bo lepo danes današnja razprava potekala, pa mislim, da je potrebno podat nekaj osnovnih navodil.

Današnja seja naj bi bila do 12. ure, tako da ob 12. bomo morali prekinit, ker imamo potem tudi ostale obveznosti in med drugim je tudi žalna seja in pa seja Državnega zbora kasneje. Če do 12. ure – pa kar si želim, da bi bilo zelo priporočljivo, da bi do 12. ure zaključil, zato, da se potem naredi neka celota, kajne – bomo… če to ne bo uspelo, no, bomo odbor prestavili na nek drug čas, ampak jaz si res želim, da bi to uspelo, zato bi tudi prosila no, da je nekje tistih 5 minut, tudi uvodniki smo bili zelo kratki, tudi ministrstvo, no, seveda bom pustila kakšno minuto dlje tudi vsem ostalim vabljenim, pa vendarle mislim, da v petih minutah se lahko dogovorimo, da zadevo nekako zaobjamemo, no, da bi zadeva lepo tekoče tekla in da bi do 12. ure zaključil.

Sedaj pa dajem besedo, če želi se kdo javit, če ne grem pa lahko kar po seznamu, ki ga imam, pa prvi je na moje seznamu seveda dr. Roman Kuhar, redni profesor in dekan Filozofske fakultete Univerze v Ljubljani.

Ja, ja, kar izvolite.