Govor

Hvala lepa tudi vam.

Ker vas je kar nekaj vabljeni, tako k 1. kot tudi 2. točki današnje seje, vas samo obveščam, da tisti, ki ste pri 2. točki, boste pa zdaj mogli majčkeno počakat, lahko greste tudi ven, če ne želite spremljat zdaj, pa dobijo besedo tisti vabljeni, ki so vabljeni k 1. točki dnevnega reda, torej k tej in če je kdo zainteresiran od vabljenih, da bi želel spregovorit, vas prosim, če to potrdite z dvigom rok. Ne, ne vidim želje po predstavitvi mnenj vabljenih.

Torej, odpiram razpravo glede zakona, kjer so bili tudi… / oglašanje iz dvorane/ Takoj. Kjer so bili vloženi tudi amandmaji. Razpravo bi seveda opravili kar skupaj, o vseh členih, amandmaji pa so bili vloženi s strani Poslanskih skupin LMŠ, SD, Levica, SAB in Nepovezani, k 1. in 2. členu, ter naslovu poglavja Prehodna in končna določba, ter za novi 2.a člen.

Torej, začenjamo z razpravo in kot prva je želela besedo predlagateljica, tako da, dobi, kot veste, prednost in izvolite, potem je pa gospod Lenart dvignil roko in pa še kolegica Muršič, toliko, da zdaj veste, zaenkrat, ja? Hvala lepa.

Izvolite.